Теніс України у соцмережах

Олександр Брайнін поступається лідеру посіву у фіналі кваліфікації Челленджера в Португалії

Український тенісист Олександр Брайнін не зумів пробитися в основну сітку змагань категорії ATP Challenger в портуальському місті Майя. У фіналі кваліфікації Олександр в напруженій боротьбі поступився лідеру посіву відбіркової стадії турніру шведському тенісисту Карлу Фрібергу, який займає 385-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в протистоянні Фріберг витратив три партії і трохи більше двох із половиною годин ігрового часу. 

ATP Challenger
Майя, Португалія
Кваліфікація, фінал

(1) Карл Фріберг - (11) Олександр Брайнін - 5:7, 6:1, 6:3

В стартовому сеті Брайнін відігрався зі швидкого брейку у виконанні суперника, причому зробив це в останній момент, коли Фріберг вже вийшов подавати на перемогу в партії. Більше того, Олександр оформив і другий поспіль брейк, який дозволив йому виграти стартовий сет навіть без допомоги тай-брейку. 

Але в наступних партіях Карл повністю захопив ініціативу в зустрічі і не дозволяв Брайніну навіть замислюватися над поверненням у боротьбу за сети. Шведський тенісист по два рази в кожній із партій відзначився на прийомі і впевнено довів зустріч до перемоги. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне