Теніс України у соцмережах

Кубок Біллі Джин Кінг. Даніель Роуз Коллінз переграла Катерину Сінякову і вивела США вперед у вирішальному протистоянні групового етапу проти збірної Чехії


Збірна США повела в рахунку у ключовому матчі групового етапу фіналу Кубку Біллі Джин Кінг проти команди Чехії. В першому одиночному матчі Даніель Роуз Коллінз в двох партіях переграла Катерину Сінякову, яка займає 45-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Коллінз витратила трохи менше ніж півтори години ігрового часу.

Кубок Біллі Джин Кінг
Севілья, Іспанія
Група А
США - Чехія - 1:0

Даніель Роуз Коллінз - Катерина Сінякова - 6:3, 6:2

Початок зустрічі минув у доволі рівній боротьбі, в якій у жодній зі спортсменок не було, по суті, ніяких шансів на прийомі. Але ближче до завершення стартового сету Сінякова першою нав'язала боротьбу в геймі на подачі суперниці. Катерина дісталась до трьох брейк-поінтів, але не реалізувала жодного з них. Як виявилось, це були останні шансів Сінякової на подачі Коллінз.

Даніель Роуз втримала важкий гейм, а після цього повністю перехопила ініціативу на корті. Для початку Коллінз оформила брейк наприкінці стартового сету, а потім впевнено забрала другу партію, двічі відзначившись у ній на прийомі.

В другому одиночному матчі зустрічі зіграють Софія Кенін і Маркета Вондроушова.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі