Теніс України у соцмережах

Вероніка Подрез поступилась в другому раунді 40-тисячника в Люксембурзі

Юна українська тенісистка Вероніка Подрез не зуміла пробитися у чвертьфінал змагань категорії ITF W40 у люксембурзькому місті Петанж. На стадії другого кола Вероніка в напруженій боротьбі поступилась представниці Румунії 297-й ракетці світу Софії Костулас. Подрез не найкращим чином почала зустріч, але зуміла повернутися в боротьбу і довести протистояння до вирішального сету. На нього, правда, українській тенісистці банально не вистачило сил. Поєдинок тривав трохи більше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

ITF W40
Петанж, Люксембург
2-й раунд

Софія Костулас - Вероніка Подрез - 3:6, 6:3, 1:6

На самому початку зустрічі Вероніка Подрез опинилась у вкрай неприємному становищі. Юна українська тенісистка двічі програла власну подачу і поступалась у рахунку - 1:5. Костулас вийшла подавати на стартовий сет із вагомою перевагою, втім з першої спроби поставити переможну крапку в партії Подрез суперниці не дозволила. Але і повноцінний камбек Вероніка оформити теж не зуміла - Софія взяла перший сет, втім точно не з розгромним рахунком. 

На початку другої партії стало чітко зрозуміло, що Подрез повністю вирівняла гру, а ближче до завершення сету українська спортсменка вже почала диктувати власні умови на корті. Вероніка повела із геймом на прийомі в активі, швидко упустила власну подачу, але за кілька хвилин оформила ще один брейк, після якого успішно подала на партію.

Але третій сет пройшов повністю під диктовку Костулас. Румунська спортсменка знову повела в рахунку із двома геймами на прийомі в активі, і цього разу Вероніці не вдалось навіть скоротити відставання. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі