Теніс України у соцмережах

Новак Джокович впевнено стартував на Мастерсі в Парижі


Лідер поточного світового рейтингу сербський тенісист Новак Джокович із впевненої перемоги починає боротьбу на останньому в сезоні турнірі категорії Мастерс. В другому колі змагань в столиці Франції Джокович в двох сетах переграв представника Аргентини Томаса Мартіна Етчеверрі, який займає 31-шу сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в протистоянні Новак витратив 1 годину і 25 хвилин ігрового часу.

ATP Masters
Париж, Франція
2-й раунд

(1) Новак Джокович - Томас Мартін Етчеверрі - 6:3, 6:2

Легкою прогулянкою для лідера посіву Мастерса в Парижі стартова зустріч точно не стала. Джокович, звісно, цілком контролював перебіг поєдинку і міг ще підсилювати свою гру. Втім, Етчеверрі теж лишив приємне враження. Аргентинський тенісист, в першу чергу, сподобався бажанням діяти різноманітно і агресивно. Втім, можливо, саме воно і зіграло з Томасом Мартіном злий жарт.

Протягом стартової партії у спортсменів було не так багато шансів на прийомі. Новак взагалі не давав приводів засумніватися в стабільності своєї подачі, а от Етчеверрі таки дозволив опоненту одного разу зачепитися на прийомі. Сталось це у восьмому геймі зустрічі, коли Джокович заробив подвійний брейк-поінт. На другому м'ячі аргентинський тенісист трохи не влучив у корт при спробі гостро зіграти під бокову лінію, що і дозволило Новаку отримати можливість вже за кілька хвилин подавати на сет. Нею перший номер світового рейтингу чітко скористався.

На самому початку другого сету Джокович знову відзначився на прийомі. І, як і в минулому випадку, ключовий розіграш Етчеверрі програв через помилку в атаці - Томас Мартін агресивно зіграв в коридор. А коли в наступному геймі перший брейк-поінт заробив вже сам аргентинський спортсмен, Новак відіграв цей м'яч чіткою і влучною атакою. Відчуйте, як то кажуть, різницю.

До завершення другого сету Джокович встиг оформити ще один брейк, що зробило його перемогу в партії більш ніж спокійною. Так, кілька матч-болів при подачі на вихід в третій раунд Новак упустив, але з третьої спроби сербський тенісист завершив зустріч на свою користь.

Наступним суперником Новака Джоковича на Мастерсі в Парижі стане представник Нідерландів Таллон Грікспор.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне