Теніс України у соцмережах

Юго Юмбер стає тріумфатором змагань у Метці


Французький тенісист Юго Юмбер стає переможцем домашнього турніру категорії ATP-250 в Метці, на якому він отримав 4-й номер посіву. В титульному матчі Юго в двох партіях впевнено переграв представника країни-агресора Александра Шевченка, який займає 63-ю сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу у фіналі змагань в Меці Юмбер витратив лише трохи більше години ігрового часу.

ATP-250
Мец, Франція
Фінал

(4) Юго Юмбер - Александр Шевченко - 6:3, 6:3

В стартовому сеті зустрічі все вирішив єдиний гейм, у якому Юмберу вдалось нав'язати боротьбу на прийомі. У підсумку Юго реалізував перший і єдиний брейк-поінт у сеті на двох спортсменів і спокійно втримав цю мінімальну перевагу.

Після доволі рівного початку другої партії французький тенісист повністю перехопив ініціативу. Так, спочатку Шевченко врятував подачу з двох брейк-поінтів, але два наступні гейми на подачі росіянина завершувались брейком у виконанні Юго.

Для Юго Юмбера цей трофей стає вже четвертим в професійній кар'єрі, причому французький тенісист має стовідсотковий показник перемог у фіналах. Якщо Юмбер пробивався в титульний матч, він обов'язково підіймав над головою трофей.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі