Теніс України у соцмережах

Хуберт Хуркач впевнено здолав Роберто Баутісту-Агута в другому колі Мастерса в Парижі

Польський тенісист Хубер Хуркач продовжує успішні виступи на останньому в сезоні турнірі категорії ATP Masters. В другому колі змагань в Парижі Хуберт доволі впевнено впорався із представником Іспанії Роберто Баутістою-Агутом, який займає 66-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в протистоянні Хуркач витратив два сети і навіть менше години ігрового часу.

ATP Masters
Париж, Франція
2-й раунд

(11) Хуберт Хуркач - Роберто Баутіста-Агут - 6:3, 6:2

Незважаючи на те, що для Хуберта Хуркача останні тижні видались максимально насиченими і важкими, саме польський тенісист у сьогоднішньому протистоянні виглядав значно більш свіжим та активним. Хуркач впевнено тримав власні подачі і періодично дуже успішно включався у боротьбу на прийомі. Так, в стартовому сеті успіх Хуберту приніс єдиний брейк, який він оформив в середині партії.

В другому сеті Хуберт зумів повести в рахунку із геймом на прийомі в активі вже на самому початку цього ігрового відрізку. В четвертому геймі партії Хуркач зіткнувся із першими проблемами на власній подачі, але впевнено відіграв брейк-поінт, який для Баутісти-Агута так і залишився єдиним в усьому протистоянні. Ну а під завісу сету польський спортсмен оформив ще один брейк і одразу після нього впевнено подав на перемогу.

Таким чином Хуберт Хуркач продовжує боротьбу за потрапляння на Підсумковий Турнір ATP. На даний момент у Чемпіонській гонці польський спортсмен займає 9-ту сходинку. В третьому раунді Мастерса в Парижі Хуберт може зіграти зі своїм безпосереднім конкурентом за місце на ATP Finals - представником Норвегії Каспером Руудом. Звісно, в разі його перемоги над аргентинським спортсменом Франсіско Черундоло у другому колі. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі