Теніс України у соцмережах

Ангеліна Калініна успішно дебютувала за збірну України в Кубку Біллі Джин Кінг


Збірна України вийшла вперед у матчі плей-офф Кубку Біллі Джин Кінг проти команди Нідерландів. Перше очко команді принесла дебютантка збірної Ангеліна Калініна. У першому в кар'єрі матчі за національну команду Ангеліна в двох партіях переграла Сюзан Ламенс, яка займає 218-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Калініна витратила трохи більше години із чвертю ігрового часу.

Кубок Біллі Джин Кінг
Плей-офф
Україна - Нідерланди - 1:0

Ангеліна Калініна - Сюзан Ламенс - 6:2, 6:3

Насправді, Ангеліна Калініна протягом усього матчу відверто переважала суперницю на корті. Втім, можливо певна знервованість через дебютний матч за збірну не давала Ангеліні втілити цю перевагу в комфортний рахунок. На початку матчу двічі Калініна виривалась вперед із брейком, але одразу ж віддавала власну подачу. На щастя, в середині партії українській спортсменці вдалось впоратись із мандражем і впевнено довести сет до перемоги. До його завершення Ангеліна ще двічі відзначилась на прийомі.

На початку другої партії Калініна знову не втримала перевагу із геймом на прийомі в активі. Але другий брейк у виконанні Ангеліни став вирішальним - його Калініна втримала до самого переможного завершення матчу.

В другому одиночному поєдинку сьогоднішнього ігрового дня зіграють Даяна Ястремська і Аранча Рус.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі