Теніс України у соцмережах

Олексій Крутих поступається на старті основної сітки Челленджера в Гельсінкі


Український тенісист Олексій Крутих, який пробився в основну сітку змагань категорії ATP Challenger у Гельсінкі крізь сито кваліфікації, програє вже в першому колі турніру. В двох бойових сетах Олексій поступився ще одному кваліфаєру австрійцю Максімільяну Нойкрісту, який займає 258-му сходинку поточного світового рейтингу. Зустріч між тенісистами тривала трохи більше двох годин ігрового часу.

ATP Challenger
Гельсінкі, Фінляндія
1-й раунд

(Q) Максімільян Нойкріст - (Q) Олексій Крутих - 7:6(7), 7:5

В стартовому сеті у жодного зі спортсменів не було ніяких шансів на прийомі. За всю партію глядачі не побачили навіть жодного брейк-поінту, тож цілком логічно, що сет завершився тай-брейком. На ньому Крутих зумів впевнено повести у рахунку і навіть заробив потрійний сет-болл. Втім, з рахунку 6:3 Олексій з семи наступних розіграшів взяв лише 1. Таким чином Нойкріст здобув вольову перемогу в сеті.

Ця поразка трохи надломила Крутих, тож другий сет українець почав з програної власної подачі. Втім, Олексій в середині сету відігрався. Нойкріст ще раз відзначився на прийомі і навіть вийшов подавати на матч, але Крутих в останній момент відігрався. Але третій брейк у виконанні австрійця став вирішальним - ним Максімільян поставив переможну крапку в зустрічі.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне