Теніс України у соцмережах

Юлія Стародубцева поступилась на старті 100-тисячника в Чарльстоні


Українська тенісистка Юлія Стародубцева не змогла подолати стартовий раунд змагань категорії ITF W100 в американському Чарльстоні. В двох напружених сетах Стародубцева поступилась 8-й ракетці турніру представниці США Енн Лі, яка займає 174-ту сходинку поточного світового рейтингу. Поєдинок тривав трохи менше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

ITF W100
Чарльстон, США
1-й раунд

(8) Енн Лі - Юлія Стародубцева - 7:5, 6:4

Початок зустрічі можна назвати доволі оптимістичним для Стародубцевої, яка зуміла повести із брейком вже після стартового гейму на прийомі. Так, в середині партії Лі відігралась, але Юлія доволі швидко відновила перевагу в рахунку. По суті, можна сміливо говорити про те, що українська тенісистка була просто зобов'язана забирати стартовий сет. Юлія дісталась до сет-болів на прийомі, але дозволила суперниці відігратися. 

Здавалося б, нічого страшного, бо в запасі є подача на партію, але саме її Стародубцева і провалила. Українська тенісистка почала гейм з 0:40, два брейк-поінти відіграла, але з третьої спроби Енн повернулась в боротьбу за сет. Юлія могла знову повести в рахунку, але дозволила американці з брейк-поінтів подати на тай-брейк. А от сама українка дотягнути до таю не зуміла - Лі оформила важливий брейк і виграла 4-й гейм поспіль, а разом з ним і всю першу партію.

Чимало шансів на швидкий брейк у Юлії було на початку другої партії. Тоді відзначитися на прийомі Стародубцевій не вдалось. Брейк Юлія оформила в середині сету - у відповідь на успіх суперниці на прийомі. Але другий брейк у виконанні Енн відіграти вже просто не було часу - ним Лі поставила переможну крапку в зустрічі.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне