Теніс України у соцмережах

Кубок Девіса. Томаш Махач виводить збірну Чехії вперед у чвертьфінальному протистоянні з Австралією


Збірна Чехії успішно починає поєдинок 1/4 фіналу Кубку Девіса - 2023 проти команди Австралії. В першому одиночному матчі зустрічі Томаш Махач в двох партіях здолав Джордана Томпсона, який займає 56-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Махач витратив 1 годину і 55 хвилин ігрового часу.

Кубок Девіса
1/4 фіналу
Чехія - Австралія - 1:0

Томаш Махач - Джордан Томпсон - 6:4, 7:5

Томаш Махач успішно почав зустріч і вже в стартовому геймі зумів відзначитися на прийомі. В середині першого сету чеський спортсмен міг зміцнити своє лідерство, але не реалізував потрійний брейк-поінт. А вже в наступному геймі шанс відігратися отримав Томпсон. Тепер відігрався з подвійного брейк-поінту вже Махач, який за кілька хвилин успішно подав на стартову партію.

В другому сеті Томаш також першим відзначився на прийомі, причому зробив це в той момент, коли йому лишалось лишень подати на перемогу. Махач примудрився саме в цей момент дозволити супернику відігратися, але за кілька хвилин сам Томпсон знову програв власну подачу, а вже з другої спроби Томаш поставив крапку в матчі на власній подачі.

В другому одиночному матчі чвертьфіналу між збірними Чехії та Австралії зіграють Їржі Легечка та Алекс де Мінор.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне