Теніс України у соцмережах

ATP Finals. Даніїл Медвєдєв переграв Александра Звєрєва і став першим півфіналістом Підсумкового Турніру


Представник країни-агресора Даніїл Мєдвєдєв, який виступає в турі без прапора, стає першим півфіналістом ATP Finals - 2023. В другому раунді групового етапу Підсумкового Турніру ATP в Турині Даніїл в двох партіях переграв представника Німеччини Александра Звєрєва. Таким чином Медвєдєв за будь-якого сценарію розвитку подій в третьому турі Red Group не опуститься нижче 2-ї сходинки в квартеті.

ATP Finals
Турин, Італія
Red Group

Даніїл Медвєдєв - Александр Звєрєв - 7:6(7), 6:4

Вже у стартовому геймі зустрічі Даніїл Медвєдєв зумів відзначитися на прийомі. Звєрєв відверто не найкращим чином увійшов у матч і не просто програв власну подачу, а ще й толком не поборовся за цей гейм. Правда, швидкий брейк не став вирішальним у першій партії.

В середині сету власну подачу провалив вже Медвєдєв. Звєрєв, правда, скористався далеко не першим шансом в цьому геймі на прийомі, але головне, до німецький тенісист упущену подачу повернув і вирівняв ситуацію в рахунку. Ба більше, на тай-брейку Александр швидко повів із міні-брейком - 4:1. Але Даніїл відігрався і взяв затяжний і напружений тай.

В другому сеті, здавалося, все рухається до другого в матчі тай-брейку. Спортсмени, ніби, більш ніж впевнено брали власні подачі, втім наприкінці сету нерви взяли гору. Та якщо Медвєдєв з ними впорався і відіграв прихований сет-бол у суперника на прийомі, то сам Звєрєв ліквідувати повноцінний матч-бол у Даніїла вже в наступному геймі не зумів.

Таким чином Даніїл Медвєдєв поки ще не гарантував собі першу сходинку в групі, втім вихід у півфінал собі вже забезпечив. Ну а ще один "нейтральний" спортсмен, який виступає у Red Group, Андрєй Рубльов втратив всі, навіть суто теоретичні шанси на вихід в 1/2 фіналу.


Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі