Теніс України у соцмережах

Next Gen ATP Finals. Зелена група. Важка перемога Артура Фіса і несподівана поразка Домініка Штрікера

У перший ігровий день на молодіжному Підсумковому Турнірі ATP у Зеленій групі ми вже стали свідками двох захоплюючих протистоянь. Один із головних фаворитів усього турніру француз Артур Фіс (на фото) лише в п'яти партіях здолав італійця Луку Нарді. А ще один представник Італії Флавіо Коболлі і геть подарував сенсацію - в чотирьох сетах здолав минулорічного півфіналіста Next Gen ATP Finals єдиного з діючих учасників змагань, який має досвід виступів на молодіжному Підсумковому турнірі - представника Швейцарії Домініка Штрікера.

Next Gen ATP Finals
Джидда, Саудівська Аравія
Зелена група

Артур Фіс - Лука Нарді - 2:4, 4:3(6), 4:2, 1:4, 4:2
Флавіо Коболлі - Домінік Штрікер - 4:2, 3:4(7), 4:1, 4:2

Нагадаємо, що матчі на молодіжному Підсумковому турнірі відбуваються за правилами короткого тенісу. В геймах не граються "більше-менше", а сети тривають до чотирьох геймів - за рахунку 3:3 спортсмени переходять одразу до тай-брейку. Натомість, матч триває до перемоги у трьох таких вкорочених партіях.

Цього року в Джидді тестують ще більш жорсткі обмеження в часі для спортсменів. Пауза між першою і другою подачами не має перевищувати 8 секунд, і 15 секунд між розіграшами, якщо вони були короткими (не більше 3-х ударів).

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне