Теніс України у соцмережах

Віталій Сачко у боротьбі поступився 7-му номеру посіву на старті змагань у Софії

Український тенісист Віталій Сачко не зумів подолати стартовий раунд змагань категорії ATP-250 в Софії. Віталій, який починав виступи в Болгарії ще з кваліфікації, в трьох партіях поступився представнику Австрії Себастьяну Офнеру, який отримав на змаганнях 7-й номер посіву. Офнер витратив на перемогу в матчі трохи більше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

ATP-250 
Софія, Болгарія
1-й раунд

(7) Себастьян Офнер - (Q) Віталій Сачко - 6:4, 3:6, 6:2

Стартовий сет зустрічі Віталій Сачко віддав своєму супернику через відверто провальний гейм на власній подачі в середині цього ігрового відрізку. Найбільш прикро віддавати свою подачу було через те, що Сачко відігрався з рахунку 0:40, але Офнер таки заробив четвертий у геймі брейк-поінт і з цієї спроби таки досягнув переваги в рахунку.

Друга партія почалась для Віталія з іще одного непростого гейму на власній подачі, який український тенісист втримав з подвійного брейк-поінту. А за кілька хвилин сам Сачко вперше в матчі відзначився на прийомі. Цю перевагу із раннім брейком Віталій ледь не подвоїв ближче до заверешння сету, але тепер вже Себастьян врятував власну подачу із подвійного брейк-поінту. Та головне, що український тенісист взяв партію і перевів зустріч у вирішальний сет.

На його початку у Віталія ще були якісь можливості розраховувати на успіх. Так, у двох геймах на прийомі український спортсмен навіть до брейк-поінту діставався, втім Офнер ці м`ячі відігрував. А от із середини вирішальної партії Себастьян повністю перехопив ініціативу. Австрієць двічі поспіль відзначився на прийомі і завершив зустріч на свою користь.

В другому колі змагань в Софії Себастьян Офнер зіграє проти австралійського спортсмена Крістофера О`Коннелла.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі