Теніс України у соцмережах

Владислав Орлов впевнено стартував на 25-тисячнику в Греції

Український тенісист Владислав Орлов виходить в друге коло змагань категорії ITF M25 в грецькому Іракліоні, на яких він отримав 8-й номер посіву. В стартовому раунді Владислав в двох партіях здолав представника Ізраїля Орела Кімхі, який займає 543-тю сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в протистоянні Орлов витратив трохи менше двох годин ігрового часу.

ITF M25
Іракліон, Греція
1-й раунд

(8) Владислав Орлов - Орел Кімхі - 6:2, 6:3

У стартовому сеті протистояння Орлов володів відчутною ігровою перевагою. Саме український тенісист зумів повести із брейком на самому початку зустрічі. І як не намагався Кімхі відігратися, все, що вийшло у представника Ізраїля - це не відпустити Владислава у вагомий відрив і уникнути розгрому в сеті.

А от другу партію із брейку розпочав саме Орел. Владислав, правда, не розгубився і спокійно не тільки відіграв це відставання, а й повів у рахунку із брейком. Завершив зустріч український тенісист ще одним успіхом на прийомі.

В другому колі змагань в Іракліоні Владислав Орлов зіграє проти переможця матчу між ще одним ізраїльським тенісистом Амітом Валесом і представником Німеччини Петером Геллером.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі