Теніс України у соцмережах

Джессіка Пегула розгромила Коко Гофф у першому півфіналі Підсумкового Турніру WTA в Канкуні


Джессіка Пегула виходить переможницею з американського дербі на стадії півфіналу Підсумкового Турніру WTA в мексиканському Канкуні. В двох партіях Джессіка переграла свою співвітчизницю і партнерку по виступах в парному розряді Коко Гофф, яка займає 3-ю сходинку поточного світового рейтингу. За весь матч Гофф змогла взяти всього 3 гейми. Пегула витратила на перемогу лише трохи більше години ігрового часу.

WTA Finals
Канкун, Мексика
1/2 фіналу

Джессіка Пегула - Коко Гофф - 6:2, 6:1

До середини стартової партії зустрічі могло здатися, до у матчі цілком можлива напружена боротьба. Так, Гофф програла вже стартовий гейм на власній подачі, втім американка не посипалась і в середині сету відновила рівновагу в рахунку. Та саме з рахунку 2:2 Пегула почала фантастичний ривок. Спочатку Джессіка оформила 2 брейки поспіль і лишила за собою стартовий сет.

На самому початку другої партії Пегула оформила ще один брейк, причому подачу суперниці вона взяла під нуль. Ну а наприкінці матчу Джессіка ще двічі відзначилась на прийомі і зробила свою перемогу не просто комфортною, а й розгромною.

У фіналі WTA Finals Джессіка Пегула зіграє проти переможниці матчу між Аріною Сабаленко та Ігою Свьонтек. Їхнє протистояння наразі перерване всього після трьох стартових геймів.

Цікаво, що Джессіка Пегула і Коко Гофф досі не дограли свій завершальний матч групового етапу в парному розряді. Зустріч вже перенесли на завтра, тож в теорії Пегула в неділю може зіграти одразу 4 поєдинки: завершення парного матчу групового етапу, парний півфінал (в разі успіху в групі), парний фінал ну і фінал в одиночному розряді. Хоча, є ймовірність того, що WTA Finals цілком може затягнутися і до понеділка.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне