Теніс України у соцмережах

Джессіка Пегула переграла Аріну Сабаленко на Підсумковому Турнірі WTA в Канкуні


Американська тенісистка Джессіка Пегула здобуває другу перемогу на груповому етапі Підсумкового турніру WTA. В двох партіях Джессіка здолала лідерку поточного світового рейтингу Аріну Сабаленко. На перемогу в зустрічі Пегула витратила трохи менше ніж півтори години ігрового часу.

WTA Finals
Канкун, Мексика
Група A (Bacalar Group)

Джессіка Пегула - Аріна Сабаленко - 6:4, 6:3

Пегула навряд могла вважатися фавориткою цього протистояння перед його початком, але саме з позиції сили американська тенісистка починала кожен із відрізків матчу. В першому ж геймі Сабаленко була змушена відігруватися із подвійного брейк-поінта, але спортсменка без прапора із цим завданням впоралась.

А от в середині стартового сету Джессіка видала потужний відрізок, в якому двічі поспіль взяла подачу суперниці. Віддавати партію без боротьби для першої ракетки світу було б якось не солідно, тому Сабаленко спробувала відігратися і навіть ліквідувала одну програну подачу, але з другої спроби Пегула подала на сет.

Початок другої партії повністю лишився за американською тенісисткою. Пегула знову видала потужний відрізок із двох поспіль брейків і повела в рахунку - 4:0. При подачі на перемогу Джессіка навіть заробила подвійний матч-бол, але й тут Аріна загострила боротьбу. Сабаленко відігралась і оформила один зворотній брейк. Правда, одразу ж Пегула ще раз взяла подачу суперниці - лідерка світового рейтингу відігралась з потрійного матч-болу, але Джессіка таки поставила переможну крапку в протистоянні успіхом на прийомі.

Таким чином Джессіка Пегула одноосібно очолила Bacalar Group на Підсумковому Турнірі WTA із двома перемогами в активі і гарантувала собі місце у півфіналі змагань у Канкуні.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне