Теніс України у соцмережах

ATP Finals. Раджив Рем і Джо Солсбері третій рік поспіль виходять у фінал Підсумкового Турніру ATP


Американсько-британська пара Раджив Рем і Джо Солсбері пробивається у фінал Підсумкового Турніру ATP в італійському Турині. В боротьбі за вихід у титульний матч змагань Раджив і Джо на чемпіонському тай-брейку здолали мексикансько-французький дует Сантьяго Гонсалез/Едуард Роже-Васслен. На перемогу у півфіналі ATP Finals Рем і Солсбері витратили трохи менше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

ATP Finals
Турин, Італія
Парний розряд
1/2 фіналу

Раджив Рем/Джо Солсбері - Сантьяго Гонсалез/Едуард Роже-Васслен - 7:6(5), 3:6, 10:7

Цікаво, що єдиний брейк у матчі в другому сеті зробили Гонсалез і Роже-Васслен. Стартовий сет Рем і Солсбері виграли на тай-брейці, ну а в третій партії, яка відбувається за особливими правилами чемпіонського тай-брейку Раджив і Джо святкували перемогу завдяки єдиному виграному на прийомі розіграшу.

Раджив Рем і Джо Солсбері втретє поспіль пробиваються у фінал Підсумкового Турніру ATP. В сезоні 2021-го року вони поступились у титульному матчі французам П'єру-Югу Ерберу і Ніколя Маю. А минулого року Рем і Солсбері стали тріумфаторами ATP Finals, перегравши у фіналі хорватський дует Нікола Мектіч/Мате Павич.

Цікаво, що Рем і Солсбері стали першою парою із 90-х років, якій вдавалось тричі поспіль стати фіналістами Підсумкового Турніру. У сезонах 1992-94 неодмінно грали в фіналі австралійці Тодд Вудбрідж/Марк Вудфорд.

Після них були спортсмени, які грали у фіналах три роки поспіль, втім, з різними партнерами. Таким досягненням відзначились Макс Мирний і Даніель Нестор.

У фіналі ATP Finals - 2023 Раджив Рем і Джо Солсбері зіграють проти іспансько-аргентинської пари Марсель Гранольєрс/Орасіо Себальос.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі