Теніс України у соцмережах

Лаура Зігемунд і Вєра Звонарьова виграють Підсумковий Турнір WTA у парному розряді


Німецько-російський дует Лаура Зігемунд/Вєра Звонарьова стає переможцем Підсумкового Турніру WTA в мексиканському Канкуні у парному розряді. В титульному матчі багатостраждальних змагань Лаура і Вєра в двох партіях здолали американсько-австралійську пару Ніколь Меліхар/Еллен Перес. На перемогу в фіналі Зігемунд і Звонарьова витратили майже 1 годину і 40 хвилин ігрового часу.

WTA Finals
Канкун, Мексика
Парний розряд
Фінал

Лаура Зігемунд/Вєра Звонарьова - Ніколь Меліхар/Еллен Перес - 6:4, 6:4

Попри шалений вчорашній ігровий день, протягом якого Лаурі Зігемунд та Вєрі Звонарьовій довелось спочатку виривати перемогу в останньому матчі групового етапу, а потім ще й змагатись у півфіналі парного турніру WTA Finals, саме німецько-російський дует підійшов до титульного протистояння у кращих кондиціях. Так, обидві партії фінальної зустрічі проходили у рівній боротьбі, але у ключових розіграшах саме Лаура і Вєра діяли стабільніше за суперниць.

Долю стартового сету протистояння вирішив єдиний успіх на прийомі, хоча у добрій половині геймів партії фіксувались брейк-поінти. На початку другого сету Лаура і Вєра знову повели з брейком, втім цього разу Ніколь і Еллен моментально відігрались. Зігемунд і Звонарьова дуже швидко відновили свою перевагу в рахунку і втримали її до переможного завершення зустрічі.

Для Лаури Зігемунд та Вєри Звонарьової титул в Канкуні стає вже сьомим спільним трофеєм в кар'єрі на рівні WTA. Тільки цього року Лаура і Вєра виграли 4 турніри, а також побували у фіналі US Open. А от перемога на WTA Finals стала для кожної зі спортсменок першою в кар'єрі.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне