Теніс України у соцмережах

ATP Finals. Яннік Зіннер переграв Даніїла Медвєдєва і став першим фіналістом Підсумкового Турніру

Італійський тенісист Яннік Зіннер пробивається у фінал Підсумкового Турніру ATP в Турині. В боротьбі за вихід у титульний матч змагань Яннік в напруженій боротьбі здолав представника країни-агресора Даніїла Медвєдєва, який займає 3-тю сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в півфінальному поєдинку Зіннер витратив три партії та 2 години і 25 хвилин ігрового часу.

ATP Finals
Турин, Італія
1/2 фіналу

Яннік Зіннер - Даніїл Медвєдєв - 6:3, 6:7(4), 6:1

Перші шанси на прийомі в цьому протистоянні з'явились саме у Медвєдєва, який вже в третьому геймі поєдинку заробив брейк-поінт. Зіннер відігрався, а вже в наступному геймі і сам отримав шанс взяти подачу суперника. Головна різниця полягала в тому, що італійський тенісист цією можливістю скористався. Брейк у виконанні Янніка так і лишився єдиним у першому сеті.

В другій партії шансів на прийомі у спортсменів було ще менше. Єдиний брейк-поіно в сеті заробив саме росіянин, але Зіннер знову втримав непростий гейм на власній подачі. Втім, на тай-брейку трохи більш стабільно відіграв Медвєдєв, який зумів перевести зустріч у вирішальний відрізок.

Але в ньому Яннік шансів супернику просто не лишив. Зіннер швидко відзначився на прийомі і не просто втримав цю перевагу, а й подвоїв її ще одним брейком. Одразу після нього італійський тенісист під нуль подав на перемогу.

У фіналі Підсумкового Турніру ATP Яннік Зіннер зіграє із переможцем матчу між Карлосом Алькарасом і Новаком Джоковичем.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі