Теніс України у соцмережах

ATP Finals. Яннік Зіннер переграв Стефаноса Ціціпаса в стартовому матчі групового етапу

Італійський тенісист Яннік Зіннер успішно стартував на груповому етапі Підсумкового турніру ATP в Турині. В першому раунді Яннік в двох партіях переграв представника Греції Стефаноса Ціціпаса, який займає 6-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Зіннер витратив трохи менше ніж півтори години ігрового часу.

ATP Finals
Турин, Італія
Green Group

Яннік Зіннер - Стефанос Ціціпас - 6:4, 6:4

В стартовому сеті матчу трапився лише один гейм, в якому спортсмен на прийомі мав шанс на загострення боротьби. Сталось це в середині сету, коли Зіннер дістався до першого і єдиного в партії брейк-поінта і успішно його реалізував. Ціціпас, по суті, не мав шансів на порятунок, якщо такими, звісно, не вважати кілька фіксації рахунку "рівно" при подачі Янніком на сет. Але, як би там не було, брейк-поінтів Стефанос в стартовій партії не заробляв.

А от другий сет для грецького спортсмена почався зовсім провально. Ціціпас програв стартовий гейм на власній подачі. Ба більше, Стефанос ледь не опинився у геть скрутному становищі, коли вже в наступному геймі Зіннер заробив потрійний брейк-поінт. Ціціпас з рахунку 0:40 відігрався, але відіграти швидкий брейк у виконанні італійського спортсмена він так і не зміг.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне