Теніс України у соцмережах

Кубок Біллі Джин Кінг. Мартіна Тревізан здобуває вольову перемогу над Алізе Корне і виводить збірну Італії уперед в протистоянні із командою Франції

Збірна Італії виходить вперед в одному з найбільш інтригуючих протистоянь групового етапу фіналу Кубку Біллі Джин Кінг проти команди Франції. В першому одиночному матчі зустрічі Мартіна Тревізан здобула вольову перемогу над Алізе Корне. Мартіна програла стартовий сет із рахунком - 2:6, але згодом зуміла виграти дві наступні партії із тим самим рахунком. На перемогу в зустрічі Тревізан витратила трохи більше двох із чвертю годин ігрового часу.

Кубок Біллі Джин Кінг
Севілья, Іспанія
Група D
Італія - Франція - 1:0

Мартіна Тревізан - Алізе Корне - 2:6, 6:2, 6:2

Початок зустрічі для Алізе Корне видався досить неприємним, оскільки французька тенісистка одразу ж програла власну подачу. Втім, Корне знайшла чим відповісти суперниці і оформила 3 брейки поспіль. Подати на сет із прихованою "баранкою" Алізе не змогла, але за кілька хвилин ще одним брейком оформила перемогу в стартовій партії.

Тревізан після такого дебюту матчу не посипалась та істотно підсилила гру в другому сеті. На самому початку партії італійська тенісистка двічі виривалась вперед із геймом на прийомі в активі, але одразу ж програвала власні подачі. Але з середини партії Мартіна вирішила власні труднощі і з рахунку 2:2 взяла одразу 4 гейми поспіль. 

На початку третьої партії Мартіна і зовсім вирвалась вперед одразу із двома брейками - 3:0. Корне, ніби, здаватися не збиралась і одну упущену подачу відіграла, але Тревізан було, відверто, вже не зупинити. Наприкінці зустрічі італійська спортсменка ще раз взяла подачу Алізе і одразу ж поставила крапку в матчі власним геймом.

В другому одиночному матчі протистояння між збірними Франції та Італії зіграють Каролін Гарсія та Ясміне Паоліні.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі