Теніс України у соцмережах

Катерина Володько поступилась на старті основної сітки 100-тисячника в Японії


Українська тенісистка Катерина Володько, яка успішно подолала кваліфікацію змагань категорії ITF W100 в японському місті Такасакі, програє вже на старті основної сітки турніру. В першому ж колі Катерина поступилась ще одній кваліфаєрці представниці Китаю Сідзі Вей, яка займає 269-ту сходинку поточного світового рейтингу. Зустріч тривала 1 годину і 20 хвилин ігрового часу.

ITF W100
Такасакі, Японія
1-й раунд

(Q) Сідзя Вей - (Q) Катерина Володько - 6:3, 7:5

На самому початку зустрічі у Володько був непоганий шанс на те, аби відзначитися на прийомі. Українська спортсменка дісталась до брейк-поінту вже у першому геймі на подачі суперниці, але реалізувати його не змогла. Натомість Сідзя скористалась своїм першим же шансом на прийомі в середині сету, ба більше, Вей ще раз взяла подачу Володько під завісу партії і саме брейком поставила у ній переможну для себе крапку.

Друга партія почалась для Катерини просто найкращим чином. Українська тенісистка повела одразу із двома брейками - 3:0. Так, Вей вдалось трохи скоротити відставання, але за рахунку 5:4 Володько вийшла подавати на партію і навіть дісталась в цьому геймі до кількох сет-болів. Але замість того, аби переводити зустріч у вирішальний сет Катерина дозволила суперниці відігратися, а потім ще й під нуль віддала їй подачу на тай-брейк.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі