Теніс України у соцмережах

Катерина Володько переграла Дарію Снігур в українському дербі на старті 60-тисячника в Трнаві


Катерина Володько виходить переможницею із українського дербі на старті змагань категорії ITF W60 в Трнаві. В двох партіях Володько переграла лідерку посіву Дарію Снігур, яка займає 123-ю сходинку поточного світового рейтингу. Після доволі напруженого стартового сету Катерина під нуль взяла другу партію матчу. На перемогу в протистоянні Володько витратила лише трохи більше години ігрового часу.

ITF W60
Трнава, Словаччина
1-й раунд

Катерина Володько - (1) Дарія Снігур - 6:4, 6:0

На самому початку зустрічі повести в рахунку зі швидким брейком вдалось саме Снігур, але вже із середини першого сету Катерина повністю захопила ініціативу. Володько стабільно чіплялась на прийомі. І якщо в 4-му геймі Дарія врятувалась з подвійного брейк-поінту, то надалі подібні камбеки лідерці посіву вже не вдавались. До завершення першої партії Катерина встигла оформити два брейки і повести в рахунку за сетами.

Боротьби в другій партії не вийшло вже зовсім. Володько стабільно тримала власні подачі, віддаючи Снігур всього по одному розіграшу в кожному власному геймі. А от Дарія такою впевненістю похвалитися не могла - три брейки у виконанні Катерини і виграний із "баранкою" другий сет.

В другому раунді змагань в Трнаві Катерина Володько зіграє проти переможниці матчу між представницею Румунії Александрою Ігнатик та місцевою спортсменкою Сарою Саріновою.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне