Теніс України у соцмережах

Хізер Вотсон розгромила росіянку на шляху до чвертьфіналу Челленджера в Андоррі


Британська тенісистка Хізер Вотсон спокійно подолала стадію другого кола змагань категорії WTA 125k в Андоррі. В боротьбі за вихід у чвертьфінал турніру Хізер в двох партіях буквально розгромила спортсменку без прапора Аліну Чараєву, яка займає 392-гу сходинку поточного світового рейтингу. За весь матч Вотсон віддала суперниці всього 3 гейми. На перемогу британська тенісистка витратила трохи більше години ігрового часу.

WTA 125k
Андорра
2-й раунд

Хізер Вотсон - Аліна Чараєва - 6:2, 6:1

Цікаво, що в стартовому сеті Вотсон програла вже перший гейм на власній подачі і дозволила суперниці повести в рахунку - 2:0. Але саме з цього моменту британська спортсменка повністю взяла гру під свій контроль і виграла 9 (!) геймів поспіль.

Такого ривку Хізер вистачило для того, аби взяти із прихованою баранкою стартовий сет і повести із брейком в другій партії. До кінця зустрічі Вотсон ще й закріпила свою перевагу черговим виграним на прийомі геймом.

У чвертьфіналі змагань в Андоррі Хізер Вотсон зіграє проти переможниці французького дербі між Джессікою Понше та Ельзою Жакемо.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне