Теніс України у соцмережах

Драма у Меці. Стен Ваврінка травмувався на подвійному матч-болі і знявся з матчу другого кола


Швейцарський тенісист Стен Ваврінка не зумів завершити свій матч другого кола змагань категорії ATP-250 у французькому Меці. Найбільш прикрим для Стена є той факт, що травму він отримав в той момент, коли перемога була, фактично, у нього в кишені. Ваврінка невдало приземлився на ногу на подвійному матч-болі на тай-брейці другої партії зустрічі проти француза Люки Ван Аша.

ATP-250
Мец, Франція
2-й раунд

Люка Ван Аш - (8) Стен Ваврінка - 3:6, 7:6(6), ret

Можливо Ваврінка і не найкращим чином увійшов у матч, оскільки відчув проблеми на власній подачі вже в стартовому геймі зустрічі, втім швейцарський тенісист врятував гейм з брейк-поінтів у суперника, ну а потім увімкнув стабільність та досвід. В середині першого сету Стен під нуль взяв подачу Люки, а далі в максимально ефективному стилі довів партію до перемоги.

Другий сет Ваврінка почав із брейку, але мінімальний спад швейцарського тенісиста дозволив Ван Ашу одразу ж повернутися в боротьбу. До завершення сету жодних натяків на боротьбу на прийомі глядачі не побачили, ну а на тай-брейці Стен впевнено захопив ініціативу і дістався до подвійного матч-болу.

Саме в цей момент Ваврінка отримав пошкодження, невдало ступивши на ногу. Стен спробував продовжити боротися за матч, адже до перемоги лишалось зробити лише один крок, втім 4 розіграші поспіль лишились за французьким тенісистом. А виходити в такій ситуації на третій сет і дійсно не було ніякого сенсу.

В чвертьфіналі змагань в Меці Люка Ван Аш зіграє проти свого співвітчизника П'єра Юга Ербера.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне