Теніс України у соцмережах

ATP Finals. Александр Звєрєв здобув вольову перемогу над Карлосом Алькарасом на старті групового етапу


Німецький тенісист Александр Звєрєв починає виступи на Підсумковому Турнірі ATP в італійському Турині з вольової перемоги. В стартовому матчі в Red Group Александр у важкому протистоянні здолав іспанського спортсмена Карлоса Алькараса, який займає 2-гу сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в поєдинку Звєрєв витратив більше двох із половиною годин ігрового часу.

ATP Finals
Турин, Італія
Red Group

Александр Звєрєв - Карлос Алькарас - 6:7(3), 6:3, 6:4

Александр Звєрєв кожну з партій цього поєдинку починав із брейків. От тільки в стартовому сеті цей успіх на прийомі ключовим не став. Карлос відігрався доволі швидко і цілком міг завершити партію на свою користь навіть без допомоги тай-брейку. В 12-му геймі у іспанського спортсмена було одразу 3 сет-поінти на прийомі, але жодного з них Алькарас реалізувати не зумів. Втім, тай-брейк Карлос провів на одному диханні і впевнено лишив його за собою.

В другому і третьому сетах Звєрєв знову швидко відзначався на прийомі, але у цих випадках німецький тенісист більш відповідально ставився до своєї переваги в рахунку. В другій партії Александр після брейку взагалі максимально ефективно відпрацював власні подачі, тож у Алькараса не було жодних шансів на порятунок. А у вирішальному сеті Карлос міг повернутися в боротьбу в останній момент - іспанець дістався до брейк-поінту при подачі Звєрєвим на матч, але Александр відігрався і таки поставив переможну крапку в зустрічі.

В другому поєдинку Red Group відбудеться дербі двох представників країни-агресора Даніїла Медвєдєва і Андрєя Рубльова.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне