Теніс України у соцмережах

Анастасія Севастова впевнено стартує на Челленджері в Ліможі


Латвійська тенісистка Анастасія Севастова, яка тільки починає повернення в тур після декретної відпустки, успішно стартувала на змаганнях категорії WTA 125k у французькому Ліможі. В матчі першого кола Анастасія впевнено здолала представницю Румунії Патрицію Марію Тіг, яка займає 437-му сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Севастова витратила 1 годину і 20 хвилин ігрового часу.

WTA 125k
Лімож, Франція
1-й раунд

Анастасія Севастова - Патриція Марія Тіг - 6:4, 6:1

В стартовому сеті зустрічі Севастова першою програла власну подачу, але дуже швидко не просто відігралась, а й оформила другий поспіль брейк. Тіг у боротьбу повернулась, проте Анастасія і третій раз в партії відзначилась на прийомі і оформила перемогу в сеті. 

Другу партію латвійська тенісистка почала з вражаючого відрізку із трьома поспіль брейками і цілком могла відвісити суперниці повноцінну баранку. Втім, при подачі на перемогу Севастова не реалізувала 3 матч-боли і дозволила представниці Румунії оформити один зворотній брейк. Правда, за хвилину Анастасія поставила крапку в зустрічі ще одним успішним геймом на прийомі.

В другому колі змагань в Ліможі Анастасія Севастова зіграє проти 8-ї ракетки турніру представниці Швеції Ребекки Петерсон.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі