Теніс України у соцмережах

Ангеліна Калініна починає сезон із поразки в стартовому матчі на змаганнях в Брісбені


Українська тенісистка Ангеліна Калініна, яка на змаганнях категорії WTA 500 в австралійському Брісбені отримала 12-й номер посіву, не зуміла подолати навіть стартовий для себе другий раунд турніру. В першому матчі року Калініна в двох партіях поступилась французькій спортсменці Кларі Бюрель, яка займає 56-ту сходинку поточного світового рейтингу. Матч тривав трохи більше 1 години і 20 хвилин ігрового часу.

WTA 500
Брісбен, Австралія
2-й раунд

Клара Бюрель - (12) Ангеліна Калініна - 6:4, 6:1

Початок зустрічі минув у доволі рівній боротьбі. Так, Ангеліна першою програла власну подачу, проте вже за кілька хвилин українська тенісистка відновила рівновагу в рахунку. Але в 9-иу геймі Бюрель знову вирвалась вперед і вийшла подавати на партію. Калініна відіграла кілька сет-болів і навіть заробила брейк-поінт, але французька тенісистка вистояла і забрала стартову партію.

А от у другому сеті Калініна просто провалилась. Клара повела одразу з трьома брейками - 5:0 і вийшла подавати на матч із баранкою в другій партії. Ангеліна гейм престижу взяла, але загострити боротьбу не вийшло - вже в наступному геймі Бюрель оформила ще один брейк і ним поставила переможну крапку в зустрічі.

В третьому колі турніру в Брісбені Клара Бюрель зіграє проти 8-ї ракетки змагань Вікторії Азаренко.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі