Теніс України у соцмережах

Марін Чілич переграв Енді Маррея на виставковому турнірі в Куйонгу

Хорватський тенісист Марін Чілич, який намагається повернутися в тур після піврічної паузи у виступах, вдало стартував на виставкових змаганнях в Куйонгу. В двох партіях Марін розібрався із британським спортсменом Енді Марреєм, який займає 44-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в зустрічі Чілич витратив трохи більше 1 години і 40 хвилин ігрового часу.

Kooyong Classic
Виставковий турнір
Куйонг, Австралія

Марін Чілич - Енді Маррей - 6:3, 7:5

Марін Чілич проводив лише другий матч з липня минулого року. В першому - на старті змагань в Гонконгу минулого тижня - хорватський тенісист прикро поступився німцю Яну-Леннару Штруффу, упустивши одразу 9 матч-болів, причому 5 з них у Маріна було на власній подачі на матч в другому сеті. 

Сьогодні ж хорватський тенісист випробовувати на міцність нерви своїх прихильників не став. Марін втримав всі власні подачі і по разу в кожному із сетів відзначився на прийомі. Так, гра хорвата поки що не була ідеальною, наприклад вже в стартовому геймі зустрічі Маріну довелось відігруватися з подвійного брейк-поінту. Але при цьому Чілич протягом зустрічі виключно додавав і досягнув заслуженої перемоги.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне