Теніс України у соцмережах

Бен Шелтон не зумів вийти в фінал змагань в Окленді


Лідер посіву змагань категорії ATP 250 в новозеландському Окленді американський тенісист Бен Шелтон програє у півфіналі турніру. В двох максимально напружених сетах Бен поступився представнику Японії Таро Даніелю, який займає 74-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в протистоянні Таро витратив трохи більше двох годин ігрового часу.

ATP 250
Окленд, Нова Зеландія
1/2 фіналу

Таро Даніель - (1) Бен Шелтон - 7:5, 7:6(9)

Як і очікувалося, в цьому матчі розсипу брейків глядачі не побачили. Він у протистоянні загалом був всього один. Цей єдиний раз відзначитися на прийомі вдалось саме японському тенісисту наприкінці стартового сету. І це при тому, що в середині партії Даніелю довелось докласти чимало зусиль для того, аби захистити власну подачу з трьох брейк-поінтів у суперника.

В другому сеті шансів на прийомі не було від слова "зовсім" у жодного зі спортсменів. Тай-брейк, до якого все докотилось, теж виявився максимально бойовим, але із рахунком 11:9 перемогу в ньому здобув саме Даніель.

Тепер у фіналі змагань в Окленді Таро Даніель чекає переможця матчу між французом Артуром Фісом та представником Чилі Алехандро Табіло.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі