Теніс України у соцмережах

Грігор Дімітров переграв Хольгера Руне в фіналі турніру в Брісбені


Болгарський тенісист Грігор Дімітров стає переможцем турніру категорії ATP 250 в австралійському Брісбені. В титульному матчі змагань Грігор в двох бойових сетах переграв лідера посіву данського тенісиста Хольгера Руне, який займає 8-му сходинку поточного світового рейтингу. Фінальний поєдинок змагань в Брісбені тривав майже 2 години і 20 хвилин ігрового часу.

ATP 250
Брісбен, Австралія
Фінал

(2) Грігор Дімітров - (1) Хольгер Руне - 7:6(5), 6:4

Протягом стартового сету зустрічі у обох спортсменів було чимало шансів для того, аби відзначитися на прийомі, проте жоден із брейк-поінтів так і не було реалізовано. А ось тай-брейк Дімітров розпочав одразу із двох поспіль виграних на прийомі розіграшів. Один міні-брейк Руне відіграв моментально, проте повністю ліквідувати відставання Хольгер так і не зумів.

А ось у другому сеті Грігор нарешті повністю налагодив гру на власних подачах. При цьому на прийомі Дімітров стабільно нав'язував супернику боротьбу. На початку партії Хольгер врятував власний гейм з трьох брейк-поінтів, але в середині сету Грігор таки оформив успіх на прийомі. Дімітров цілком міг ставити крапку в зустрічі ще одним брейком, але данський тенісист забрав свій гейм з двох чемпіоншіп-поінтів у суперника. Втім завадити Грігору подати на перемогу Руне не зумів.

Для Грігора Дімітрова титул в Брісбені стає першим з 2017-го року, коли болгарський тенісист вигравав Підсумковий Турнір ATP. Загалом в кар'єрі для Грігора цей трофей стає вже дев'ятим.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі