Теніс України у соцмережах

Нарешті без програного сету. Новак Джокович впевнено переграв Томаса Мартіна Етчеверрі в третьому колі Australian Open - 2024


Лідер поточного світового рейтингу і посіву Відкритого Чемпіонату Австралії сербський тенісист Новак Джокович без проблем подолав стадію третього кола мейджора. В боротьбі за вихід в 1/8 фіналу Australian Open - 2024 Новак в трьох партіях переграв представника Аргентини Томаса Мартіна Етчеверрі, який у Мельбурні отримав 30-й номер посіву. На перемогу в протистоянні Джокович витратив близько двох із половиною годин ігрового часу.

Australian Open - 2024
Мельбурн, Австралія
3-й раунд

(1) Новак Джокович - (30) Томас Мартін Етчеверрі - 6:3, 6:3, 7:6(2)

Недооцінювати силу суперника Новака Джоковича по третьому раунду Australian Open - 2024 точно не варто було. Етчеверрі впевнено переграв двох ветеранів туру в своїх стартових матчах у Мельбурні - Енді Маррея і Гаеля Монфіса, яким, по суті, не залишив жодних шансів на загострення боротьби. Тому перемога Джоковича, тим більше настільки впевнена, засвідчила те, що сербський тенісист планує посилювати гру по ходу турніру. 

В двох стартових сетах Новак витискав із себе рівно стільки, скільки було необхідно для впевнених перемог у сетах. Трохи вирівняти гру Етчеверрі вдалось тільки у третьому сеті, але максимумом, якого вийшло досягнути аргентинському тенісисту, став тай-брейк. На ньому Новак підтвердив свою перевагу і завершив матч на свою користь.

В четвертому колі Australian Open - 2024 Новак Джокович зіграє проти переможця матчу між Беном Шелтоном і Адріаном Маннаріно.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі