Теніс України у соцмережах

Дарія Снігур поступається Осеан Доден в стартовому раунді Челленджера в Канберрі


Українська тенісистка Дарія Снігур, яка пробилась в основну сітку змагань категорії WTA 125k в Канберрі, завершує виступи на турнірі. В першому раунді Дарія в двох сетах поступилась 3-й ракетці змагань французькій тенісистці Осеан Доден, яка займає 94-ту сходинку поточного світового рейтингу. Зустріч тривала трохи менше 1 години і 20 хвилин ігрового часу.

WTA 125k
Канберра, Австралія
1-й раунд

(3) Осеан Доден - (Q) Дарія Снігур - 7:6(2), 6:3

В стартовому сеті протистояння жодній зі спортсменок не вдалось відзначитися на прийомі. Хоча більш серйозну боротьбу на подачі суперниці вдавалось нав'язувати саме Снігур. Українська тенісистка дісталась до єдиного в першій партії брейк-поінту, та й в цілому на подачі Доден було куди більше бойових геймів.

А ось тай-брейк Дарія просто провалила. Українська тенісистка відпустила суперницю в солідний відрив, трохи скоротила відставання, але після цього ще двічі програла розіграші на власній подачі. 

Не можна сказати, що виграний тай-брейк першого сету надихнув Доден на суттєве посилення гри. Втім у стабільності Осеан точно додала. В середині другого сету французька спортсменка вперше в зустрічі відзначилась на прийомі і саме цей брейк дозволив Доден оформити перемогу в сеті і матчі.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі