Теніс України у соцмережах

Коко Гофф віддала всього 3 гейми стартовій суперниці на Australian Open - 2024


Американська тенісистка Коко Гофф, яка є 4-ю ракеткою Відкритого Чемпіонату Австралії і однією із фавориток турніру, здобуває більш ніж впевнену стартову перемогу на кортах Мельбурна. В матчі першого кола Гофф в двох партіях переграла представницю Словаччини Анну-Кароліну Шмідлову, яка займає 68-му сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в протистоянні Коко витратила всього трохи більше години ігрового часу.

Australian Open - 2024
Мельбурн, Австралія
1-й раунд

(4) Коко Гофф - Анна-Кароліна Шмідлова - 6:3, 6:0

Насправді в стартовому сеті Шмідлова бодай трохи трималась на плаву виключно завдяки проблемам Коко із власною подачею. Як тільки американська тенісистка їх вирішила, завершилось все баранкою в другому сеті, оскільки із власними геймами у Анни-Кароліни справи були геть кепськими. За всю зустріч словацька тенісистка подачу не захистила жодного разу.

А про те, в якому ключі відбувався матч, дуже красномовно свідчить його статистика по віннерсах/невимушених помилках. Гофф, попри не надто впевнену гру, лишилась в плюсі - 15 проти 13. А от Шмідлова за весь матч спромоглась чисто виграти всього 2 м'ячі і настріляти 27 невимушених помилок.

В другому колі Australian Open - 2024 Коко Гофф зіграє проти своєї співвітчизниці Керолайн Доулхайд.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі