Теніс України у соцмережах

Хуберт Хуркач здолав Артюра Казо і вийшов у чвертьфінал Australian Open - 2024


Польський тенісист Хуберт Хуркач стає чвертьфіналістом першого в сезоні Турніру Великого Шолому - Australian Open - 2024. На стадії четвертого кола Хуберт, який отримав в Мельбурні 9-й номер посіву, в трьох бойових партіях переграв спортсмена, який став одним із відкриттів мейджора, француза Артюра Казо. На те, щоб здолати 122-го номера світового рейтингу Хуркач витратив майже дві з половиною години ігрового часу.

Australian Open - 2024
Мельбурн, Австралія
1/8 фіналу

(9) Хуберт Хуркач - (WC) Артюр Казо - 7:6(6), 7:6(3), 6:4

На самому початку зустрічі могло здатися, що австралійська казка Артюра Казо цілком може отримати щасливе продовження. Французький тенісист зумів оформити брейк вже в стартовому геймі на прийомі, причому, зробив це під нуль. Хуберт, правда, доволі швидко налагодив гру і вже в середині партії вирівняв ситуацію в рахунку, ну а тай-брейк польський тенісист лишив за собою за рахунок досвіду.

В другій партії відзначитися на прийомі не зміг жоден зі спортсменів. Максимально близьким до того, аби забрати подачу суперника був саме Хуркач, який в середині партії не реалізував одразу 5 брейк-поінтів. Проте тай-брейк другого сету Хуберт виграв ще більш впевнено.

А на початку третьої партії польський спортсмен вперше у матчі зумів повести в рахунку із брейком. До цієї переваги Хуберт поставився максимально відповідально і до самого завершення зустрічі не дав Казо жодного шансу на порятунок.

В чвертьфіналі Australian Open - 2024 Хуберт Хуркач зіграє проти "нейтрального" спортсмена без прапора Даніїла Медвєдєва.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне