Теніс України у соцмережах

Марта Костюк поступилась Дарії Касаткіній в другому колі змагань в Брісбені


Українська тенісистка Марта Костюк не зуміла подолати стадію другого кола на змаганнях категорії WTA 500 в австралійському Брісбені. В двох партіях Марта поступилась спортсменці без прапора Дарії Касаткіній, яка на турнірі отримала 5-й номер посіву. Зустріч між тенісистками тривала трохи менше ніж півтори години ігрового часу.

WTA 500
Брісбен, Австралія
2-й раунд

(5) Дарія Касаткіна - Марта Костюк - 6:3, 6:4

На початку зустрічі Марта тривалий час не могла налагодити гру на власній подачі. Стартовий гейм матчу українська тенісистка з двох брейк-поінтів таки захистила, але два наступних власних гейми Костюк віддала суперниці і відпустила Касаткіну у вагомий відрив - 1:4.

Одну упущену подачу Костюк відіграла, але головну проблему - відсутність будь-якої стабільності у власних геймах - українська тенісистка так і не вирішила. До завершення стартового сету Марта ще одну подачу врятувала з брейк-поінту, а одну - віддала Касаткіній, яка саме цим брейком і поставила переможну крапку в партії.

Другий сет Марта, нарешті, почала з відносно стабільної гри, що дозволило Костюк не тільки вирівняти боротьбу, а й вперше в матчі повести в рахунку із брейком. Проте, після брейку під нуль із рахунку 4:3 українська тенісистка відверто провалилась, віддала Касаткіній дві власні подачі поспіль і програла зустріч.

Наступною суперницею Дарії Касаткіної в Брісбені стане переможниця матчу між польською тенісисткою Магдою Лінетт і представницею Іспанії Крістіною Буксою.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі