Теніс України у соцмережах

Марта Костюк переграла Ангеліну Калініну на старті турніру в Аделаїді


Марта Костюк стає переможницею українського дербі в стартовому колі змагань категорії WTA 500 в австралійській Аделаїді. В двох партіях Марта переграла Ангеліну Калініну, яка займає 28-му сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу над співвітчизницею Костюк витратила трохи менше ніж півтори години ігрового часу.

WTA 500
Аделаїда, Австралія
1-й раунд

Марта Костюк - Ангеліна Калініна - 7:6(3), 6:1

В стартовому сеті зустрічі Марта фактично весь час була у ролі наздоганяючої. Тричі Калініна виривалась вперед із брейком, але кожного разу Костюк вже в наступному геймі відновлювала рівновагу в рахунку. Одного разу це сталось в той момент, коли Ангеліна подавала на першу партію, але і цей гейм Калініна упустила, причому, під нуль. А ось на тай-брейці Марта відіграла буквально ідеально - два міні-брейки та впевнена гра на власних подачах дозволили Костюк взяти тай і увесь сет.

А ось в другій партії перевага Марти вже була більш ніж очевидною. Костюк тричі відзначилась на прийомі і до того ж не дала Ангеліні жодного шансу на те, аби загострити боротьбу за сет. Калініна так і не дісталась в цьому відрізку зустрічі навіть до брейк-поінтів.

В другому колі змагань в Аделаїді Марта Костюк зіграє проти переможниці матчу між Маркетою Вондроушовою та Олександрою Саснович.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі