Теніс України у соцмережах

Марта Костюк поступилась Альоні Остапенко у чвертьфіналі змагань в Аделаїді


Марта Костюк не зуміла пробитися до півфіналу змагань категорії WTA 500 в австралійській Аделаїді. На стадії 1/4 фіналу українська тенісистка в двох партіях поступилась представниці Латвії Альоні Остапенко, яка отримала на турнірі 6-й номер посіву. На перемогу в матчі Остапенко витратила трохи більше ніж півтори години ігрового часу.

WTA 500
Аделаїда, Австралія
1/4 фіналу

(6) Альона Остапенко - Марта Костюк - 7:5, 6:3

В обох партіях зустрічі саме Марта першою програвала власні подачі, втім навіть після брейків у виконанні суперниці поверталась в боротьбу. В стартовому сеті Костюк взагалі відігралась із подачі Остапенко на сет після того, як Альона повела в рахунку із брейком в середині цього відрізку зустрічі. На жаль, героїчний порятунок сету в тому конкретному моменті не допоміг взяти партію, або ж хоча б дотягнути до тай-брейку - латвійська тенісистка встигла ще раз відзначитися на прийомі.

Другий сет розпочався із обміну брейками. Остапенко швидко отримала перевагу в рахунку, Костюк її моментально відіграла, але так само швидко знову упустила власну подачу. Цю мінімальну перевагу Альона втримала до самого завершення зустрічі.

У півфіналі змагань в Аделаїді Альона Остапенко зіграє проти переможниці матчу між лідеркою посіву Єлєною Рибакіною із Казахстану та росіянкою Єкатериною Александровою.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі