Теніс України у соцмережах

Барбора Крейчикова здобула вольову перемогу над росіянкою в четвертому колі Australian Open - 2024


Чеська тенісистка Барбора Крейчикова стає чвертьфіналісткою Australian Open - 2024. На стадії четвертого кола Барбора здобула вольову перемогу над представницею країни-терориста Міррою Андрєєвою, яка займає 47-му сходинку жіночого світового рейтингу. На перемогу над спортсменкою без прапора Крейчикова витратила близько двох годин ігрового часу.

Australian Open - 2024
Мельбурн, Австралія
1/8 фіналу 

(9) Барбора Крейчикова - Мірра Андрєєва - 4:6, 6:3, 6:2

В стартовій партії зустрічі саме Андрєєва володіла ігровою перевагою. Двічі росіянка виходила вперед із брейком, але щоразу Крейчикова знаходила можливість відігратися. І тільки третій успіх на прийомі у виконанні Мірри став вирішальним у цьому сеті.

Другу партію з виграної подачі суперниці почала вже Барбора. Але і в цьому випадку ця перевага в рахунку не стала ключовою. Андрєєва швидко відігралась, але довго утримувати рівновагу не змогла. У шостому геймі Крейчикова знову оформила брейк і довела сет до перемоги.

А от в третій партії Барбора вже остаточно переломила хід протистояння. Крейчикова оформила швидкий брейк, а потім зміцнила перевагу ще одним виграним на прийомі геймом. 

В 1/4 фіналу Australian Open - 2024 Барбора Крейчикова зіграє проти 2-ї ракетки змагань і діючої чемпіонки турніру Аріни Сабаленко.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі