Теніс України у соцмережах

Олексій Крутих із камбеком перемагає на старті Челленджера в Буенос-Айресі

Український тенісист Олексій Крутих здобуває вкрай непросту перемогу на старті змагань категорії ATP Challenger в Буенос-Айресі. В першому колі турніру Олексій в трьох партіях здолав місцевого спортсмена Гонсало Вільянуеву, який займає 440-у сходинку поточного світового рейтингу. В другому сеті Крутих врятувався із подачі суперником на перемогу і в підсумку за три години ігрового часу оформив вихід в друге коло турніру. 

ATP Challenger
Буенос-Айрес, Аргентина
1-й раунд

(8) Олексій Крутих - (Q) Гонсало Вільянуева - 4:6, 7:5, 7:6(2)

Зустріч Крутих розпочав із програного гейму на власній подачі і цей брейк дозволив аргентинському тенісисту тріумфувати в стартовому сеті. Хоч у Олексія і було вдосталь часу для того, аби відігратися, навіть до брейк-поінтів українець так і не зумів дістатися. 

На початку другої партії вже Крутих зумів оформити швидкий брейк, але Вільянуева відповів на нього одразу двома поспіль виграними геймами на прийомі. Гонсало втримав цю перевагу майже до самого завершення сету, вийшов подавати на перемогу в матчі, і саме в цей момент Олексій почав свій камбек. Крутих не просто відіграв відставання, а ще й завадив супернику подати на тай-брейк, тож із двома брейками в заключній стадії другого сету український тенісист перевів зустріч у вирішальний відрізок. 

В його дебюті Крутих знову програв власну подачу, втім вже в наступному геймі відновив рівновагу в рахунку. В подальшому відзначитись на прийомі не вдалось жодному зі спортсменів, хоча Олексію і довелось одного разу рятувати власний гейм із подвійного брейк-поінта. У підсумку доля зустрічі вирішилась на тай-брейці, який Крутих провів на височенному рівні - українець повів із трьома міні-брейками - 6:0 і дозволив супернику хіба що трохи скоротити відставання.

В другому колі турніру в Буенос-Айресі Олексій Крутих зіграє проти бразильського кваліфаєра Матеуса Алвеша. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне