Теніс України у соцмережах

Ілля Марченко поступається вже на старті кваліфікації Australian Open


Український тенісист Ілля Марченко не зумів подолати навіть стартове коло кваліфікації першого в сезоні Турніру Великого Шолому. В першому раунді відбору до Australian Open - 2024 Ілля в двох партіях поступився представнику Боснії та Герцеговини Нерману Фатичу, який займає 210-ту сходинку поточного світового рейтингу. Зустріч тривала трохи менше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

Australian Open - 2024
Мельбурн, Австралія
Кваліфікація, 1-й раунд

Нерман Фатич - Ілля Марченко - 6:4, 7:6(5)

Цікаво, що Ілля Марченко програв вже стартовий гейм зустрічі на власній подачі і цей брейк у виконанні Фатича так і залишився єдиним на весь матч. З мінімальною перевагою Нерман взяв стартовий сет, а у другій партії все вирішилось на тай-брейці. На ньому Марченко лідирував із рахунком 5:3, але програв 4 розіграші поспіль і віддав супернику перемогу.

В другому колі кваліфікації Відкритого Чемпіонату Австралії Нерман Фатич зіграє проти французького тенісиста Теренса Атмана.

Завтра в кваліфікації Australian Open - 2024 стартує ще один український тенісист - матч першого кола проти представника Казахстану Дениса Євсєєва проведе Віталій Сачко.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі