Теніс України у соцмережах

Денис Молчанов і Нікола Чачич створюють найгучнішу сенсацію парного турніру і вибивають із боротьби лідерів посіву


Українсько-хорватський дует Денис Молчанов/Нікола Чачич стає автором гучної сенсації на чоловічому парному турнірі Australian Open - 2024. Вже на стадії другого кола Денис та Нікола вибили з боротьби лідерів посіву - Івана Додіга та Остіна Крайчека. Перемогу Молчанов і Чачич здобули на тай-брейці вирішального сету і витратили на неї майже 2 години і 40 хвилин ігрового часу.

Australian Open - 2024
Мельбурн, Австралія
Чоловічий парний розряд
2-й раунд

Денис Молчанов/Нікола Чачич - Іван Додіг/Остін Крайчек - 6:4, 6:7(8), 7:6(10:7)

Долю стартового сету зустрічі вирішив єдиний брейк, який Молчанов і Чачич оформили вже наприкінці цього відрізку зустрічі. Як показав час, цей успіх на прийомі так і лишився єдиним на обидві пари за увесь матч.

Серйозні проблеми у Молчанова і Чачича виникли наприкінці другого сету, коли довелось захищати власну подачу на тай-брейк з потрійного брейк-поінту. Загалом за той гейм було відіграно 5 сет-болів у опонентів.

На тай-брейку Молчанов і Чачич дістались до двох матч-болів, щоправда обидва були на прийомі і лишились нереалізованими. Важкий тай забрали Додіг і Крайчек. Але посилити гру явні фаворити у вирішальному відрізку зустрічі не змогли. Чітка гра на подачі протягом усього третього сету і реалізація першої ж можливості на чемпіонському тай-брейку, дозволили Денису Молчанову і Ніколі Чачичу оформити сенсаційну перемогу.

Суперники українсько-хорватської пари по 1/8 фіналу Australian Open - 2024 визначаться трохи згодом.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне