Теніс України у соцмережах

Денис Молчанов і Нікола Чачич здобувають вольову перемогу на старті парних змагань в Мельбурні

Єдиний українець в чоловічих змаганнях на Australian Open - 2024 Денис Молчанов із непростої перемоги починає виступи в парному турнірі, на якому він грає разом із представником Сербії Ніколою Чачичем. На старті змагань Денис і Нікола здобули непросту і вольову перемогу над японським дуетом Бен Маклахлан/Йосіхіто Нісіока. На перемогу в матчі Молчанов і Чачич витратили майже 2 години і 20 хвилин ігрового часу.

Australian Open - 2024
Мельбурн, Австралія
Чоловічий парний розряд
1-й раунд

Денис Молчанов/Нікола Чачич - Бен Маклахлан/Йосіхіто Нісіока - 3:6, 6:3, 7:5

Варто відзначити, що Молчанов і Чачич не тільки програли стартовий сет, але й поступались із брейком по ходу другої партії, втім зуміли переломити хід протистояння та оформити важку перемогу. Денис Молчанов лишень вп`яте в кар`єрі долає стартовий раунд парних змагань на Турнірах Великого Шолому. Далі українському тенісисту не вдавалось пробитися ще жодного разу.

Шансів на те, аби вперше зробити це саме в Мельбурні у Дениса, якщо бути відвертими, не так вже й багато. Адже в другому колі Australian Open - 2024 Денис Молчанов і Нікола Чачич зіграють проти першої пари турніру - Іван Додіг/Остін Крайчек.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі