Теніс України у соцмережах

Емма Наварро впоралась із Елізе Мертенс і стала переможницею змагань в Хобарті


Американська тенісистка Емма Наварро стає тріумфаторкою змагань категорії WTA 250 в австралійському Хобарті. В титульному матчі турніру Емма в напруженій боротьбі здолала лідерку посіву представницю Бельгії Елізе Мертенс, яка займає 29-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в фіналі змагань в Хобарті Наварро витратила 2 години і 50 хвилин ігрового часу.

WTA 250
Хобарт, Австралія
Фінал

(2) Емма Наварро - (1) Елізе Мертенс - 6:1, 4:6, 7:5

Якщо до початку зустрічі визначитися із фавориткою цього фіналу було доволі проблематично, то стартовий сет чітко показав - Емма Наварро налаштована взяти титул. Так, Мертенс першою в цьому матчі заробила брейк-поінт, але американська тенісистка його чітко відіграла, а далі повністю прибрала ініціативу до власних рук. Два поспіль брейки - і Наварро розгромно виграє стартовий сет зустрічі. Можливо, рахунок 6:1 і не зовсім відображає те, що відбувалось на корті, але повести по партіях Емма точно заслуговувала.

В другому сеті Наварро цілком могла доводити справу до титулу, але тричі перевага з брейком закінчувалась нічим. Мертенс кожного разу відігравала відставання вже в наступному геймі на прийомі. А наприкінці сету Елізе примудрилась ще раз взяти подачу Емми і цим брейком завершити другу партію на свою користь.

У вирішальній партії Наварро знову постійно була на крок попереду суперниці. Емма двічі виходила вперед, але знову бельгійська тенісистка моментально ліквідовувала відставання в рахунку. Але найважливішим було те, що Мертенс не спромоглась відіграти третій за сет брейк у виконанні Наварро. Американка завадила суперниці подати на тай-брейк, а вже в наступному геймі чітко відподавала на трофей.

Емма Наварро вперше в кар'єрі зіграла у фіналі змагань рівня WTA, відповідно, американська тенісистка взяла в Хобарті свій дебютний трофей.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне