Теніс України у соцмережах

Зі сльозами на очах. Еліна Світоліна вже після трьох геймів знімається з матчу четвертого кола Australian Open - 2024 проти Лінди Носкової


Перша ракетка України Еліна Світоліна, яка в Мельбурні отримала 19-й номер посіву, не змогла завершити свій матч четвертого кола Відкритого Чемпіонату Австралії. Світоліна була змушена відмовитись від продовження боротьби із представницею Чехії Ліндою Носковою вже після трьох геймів зустрічі. Причиною такого рішення від Еліни стала травма спини. Спортсменки провели на корті всього 20 хвилин ігрового часу, і це з урахуванням медичного тайм-ауту в українки.

Australian Open - 2024
Мельбурн, Австралія
1/8 фіналу

Лінда Носкова - (19) Еліна Світоліна - 3:0, ret

Проблеми зі спиною Світоліна відчула фактично на самому початку зустрічі. Після програної стартової власної подачі Еліна без боротьби віддала Носковій наступний гейм і звернулась по допомогу до медиків, але тайм-аут із масажем відверто не допоміг. Еліна спробувала повернутися на корт, але було очевидно - нормально подавати українська тенісистка не може. Так само, як і пересуватися кортом. Вже після трьох геймів Світоліна зі сльозами на очах була змушена відмовитись від продовження боротьби.

У чвертьфіналі Australian Open - 2024 Лінда Носкова зіграє проти переможниці матчу між ще однією українською тенісисткою Даяною Ястремською та "нейтральною" Вікторією Азаренко.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне