Теніс України у соцмережах

Наомі Осака повернулась в тур і виграла стартовий матч в Брісбені


Колишня лідерка світового жіночого рейтингу і переможниця чотирьох Турнірів Великого Шолому японська тенісистка Наомі Осака провела перший за півтора роки матч в турі. В двох партіях Наомі на старті змагань категорії WTA 500 в австралійському Брісбені переграла представницю Німеччини Тамару Корпач, яка займає 83-ю сходинку жіночої класифікації. На перемогу в зустрічі Осака витратила 1 годину і 50 хвилин ігрового часу.

WTA 500
Брісбен, Австралія
1-й раунд

Наомі Осака - Тамара Корпач - 6:3, 7:6(9)

Навряд у першому за такий тривалий час матчі від Наомі Осака можна було очікувати феєричної гри, але і того рівня, який продемонструвала японська тенісистка цілком вистачило для впевненої перемоги. На самому початку зустрічі Осака оформила брейк під нуль і не просто втримала цю перевагу, а й під завісу стартового сету ще раз відзначилась на прийомі.

В другому сеті Наомі довелось демонструвати не тільки фізичну готовність до боротьби, а й ментальну. Спочатку Осака відігралась зі швидкого брейку у виконанні Корпач. А наприкінці сету вже сама японська спортсменка повела із геймом на прийомі в активі, але не зуміла подати на перемогу. У підсумку доля партії вирішилась на затяжному тай-брейку, який із боями Наомі лишила за собою.

В другому колі змагань в Брісбені Наомі Осака зіграє проти 16-ї ракетки турніру Кароліни Плішкової із Чехії.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі