Теніс України у соцмережах

Леся Цуренко завершує виступи на змаганнях в Окленді вже на стадії другого кола

Українська тенісистка Леся Цуренко, яка на змаганнях в Окленді отримала 3-й номер посіву, не зуміла подолати стадію другого кола турніру. В трьох партіях Цуренко програла французькій спортсменці Діан Паррі, яка займає 76-ту сходинку поточного світового рейтингу. Леся впевнено виграла стартовий сет, але програла дві наступні партії матчу. Зустріч тривала трохи більше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

WTA 500
Окленд, Нова Зеландія
2-й раунд

Діан Паррі - (3) Леся Цуренко - 2:6, 6:4, 6:1

В стартовому сеті матчу перевага української тенісистки не викликала ніяких сумнівів. Цуренко почала матч зі впевненого брейку і не тільки втримала перевагу, а й подвоїла її. Наприкінці сету Леся оформила брейк під нуль і одразу після нього спокійно подала на перемогу в першій партії.

А от в другому сеті Паррі змогла схилити шальки терезів на свій бік. Французька спортсменка доволі швидко повела в рахунку із геймом на прийомі в активі. У 9-му геймі Діан вийшла подавати на сет, проте Цуренко в останній момент оформила зворотній брейк. От тільки захистити власну подачу в наступному геймі Леся не змогла, що і коштувало українській спортсменці другого сету.

А от вирішальний сет зустрічі Паррі виграла максимально впевнено. Діан почала цей відрізок матчу зі швидкого брейку, а потім і закріпила перевагу ще одним виграним на прийомі геймом. Завершити зустріч на свою користь для французької спортсменки із такою перевагою стало вже справою техніки.

В чвертьфіналі турніру в Окленді Діан Паррі зіграє проти китайської тенісистки Сію Ван.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне