Теніс України у соцмережах

Нерви "нейтрального" фаворита. Андрєй Рубльов тільки на тай-брейці вирішального сету долає стартового суперника в Мельбурні


5-й номер посіву Australian Open - 2024 представник країни-агресора Андрєй Рубльов зіткнувся із серйозними проблемами на самому старті першого в сезоні Турніру Великого Шолому. В першому колі Відкритого Чемпіонату Австралії Рубльов лише на тай-брейці вирішального сету дотиснув представника Бразилії Тьягу Сейбота Вайлда, який займає 78-му сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Андрєй витратив 3 години і 45 хвилин ігрового часу.

Australian Open - 2024
Мельбурн, Австралія
1-й раунд

(5) Андрєй Рубльов - Тьягу Сейбот Вайлд - 7:5, 6:4, 3:6, 4:6, 7:6(10:6)

Рубльов, здавалося б, впевнено повів у матчі - 2:0 за сетами, але дозволив супернику повернутися в матч. У вирішальному сеті росіянин двічі мав можливість для успіху на прийомі, але двічі відпускав суперника з потрійного брейк-поінту. Одного разу ці м'ячі були ще й матч-болами для росіянина.

На чемпіонському тай-брейку Сейбот Вайлд повів з двома міні-брейками, але ця перевага не допомогла бразильському спортсмену. З рахунку 4:6 Рубльов виграв 6 розіграшів поспіль і оформив надзвичайно важку перемогу.

В другому колі Australian Open - 2024 Андрєй Рубльов зіграє проти переможця матчу між Крістофером Юбенксом і Таро Даніелєм.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі