Теніс України у соцмережах

Без натяку на шанси. Леся Цуренко із двома баранками поступилась Аріні Сабаленко в третьому колі Australian Open - 2024


Українська тенісистка Леся Цуренко розгромно поступається на стадії третього кола Відкритого Чемпіонату Австралії. З двома баранками Леся, яка була посіяна в Мельбурні під 28-м номером, поступилась 2-й ракетці турніру і його діючій чемпіонці Аріні Сабаленко. Цуренко отримала від суперниці 2 повноцінні баранки і за матч, який тривав навіть менше години ігрового часу не взяла жодного гейму.

Australian Open - 2024
Мельбурн, Австралія
3-й раунд

(2) Аріна Сабаленко - (28) Леся Цуренко - 6:0, 6:0

Можна довго сперечатися із тим, чи справедливим є рахунок цієї зустрічі. Чи не напрацювала Цуренко бодай на пару виграних геймів у протистоянні із Сабаленко? Наприклад, Леся цілком могла взяти стартовий гейм матчу на прийомі, в якому вона навіть дісталась до брейк-поінту. Або ж, навпаки, останній гейм поєдинку вже на власній подачі, коли Цуренко з усіх сил намагалась взяти гейм престижу і відіграла матч-бол у Аріни.

Але факт лишається фактом - 12 геймів поспіль в цьому протистоянні взяла білоруська спортсменка. Дві баранки точно привернуть увагу журналістів і вболівальників всього світу, але, по факту, цей рахунок аж нічим не гірший, аніж 1:6, 1:6, який було б зафіксовано, візьми Цуренко вже згадані вище бойові гейми.

Висновки із зустрічі очевидні. По-перше, при всій історичності цього Australian Open із рекордною кількістю наших спортсменок, які стартували в основі або ж пробились до третього кола, саме такі зустрічі показують справжній рівень наших спортсменок. По-друге, Сабаленко, звісно - одна із фавориток турніру, і якщо Аріна не почне вигадувати сама собі проблеми, вона цілком спроможна захистити свій минулорічний титул.

В четвертому раунді Australian Open - 2024 Аріна Сабаленко зіграє проти американської тенісистки Аманди Анісімової, яка у своєму матчі 1/16 фіналу переграла представницю Іспанії Паулу Бадосу.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне