Теніс України у соцмережах

Яннік Зіннер розгромив Себастьяна Баєса і вийшов у другий тиждень Australian Open - 2024

Італійський тенісист Яннік Зіннер продовжує показувати фантастичний рівень тенісу на кортах Мельбурна, де він отримав 4-й номер посіву. В матчі третього кола Яннік з баранкою переграв представника Аргентини 26-ту ракетку Australian Open - 2014 Себастьяна Баєса. За всю зустріч Зіннер віддав супернику тільки 4 гейми. На перемогу в матчі Яннік Зіннер витратив трохи більше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

Australian Open - 2024
Мельбурн, Австралія
3-й раунд

(4) Яннік Зіннер - (26) Себастьян Баєс - 6:0, 6:1, 6:3

Так, Яннік Зіннер дуже швидко повів у рахунку із брейком, але ніщо не наштовхувало на думки про розгром. Баєс вже в наступному геймі зачепився на прийомі і мав 3 брейк-поінти для того, аби зрівняти рахунок. Певно, саме цей момент змусив Зіннера посилити гру і почати діяти на підвищених обертах, ну а аргентинський спортсмен до них виявився просто неготовим.

Баранка в стартовому сеті, всього 1 виграний гейм із двома упущеними власними подачами в другому, ще 2 брейки у виконанні Янніка в третій партії. Ось такі невтішні підсумки матчу для Себастьяна Баєса. А от Зіннер виглядає дуже і дуже пристойно, особливо на тлі серйозних проблем, які відчули майже всі топові спортсмени в двох перших раундах. Поки що Яннік на кортах Мельбурна цього року не програв жодного сету.

В 1/8 фіналу Australian Open - 2024 Яннік Зіннер зіграє проти спортсмена без прапора Карена Хачанова.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне